Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначено кількісний вміст ефірних олій у сухих прянощах та їх екстрактах, отриманих при різних температурах. Доведено доцільність внесення прянощів у сухому вигляді.
The quantitative content of essential oils in the dry spices and their extracts obtained at different temperatures. The expediency of making spices in a dry form.
Опис
Ключові слова
прянощі, spices, екстракти прянощів, spice extracts, ефірна олія, essential oils, сиркові вироби, cheese products, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ющенко, Н. М. Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Наука і бізнес – основа розвитку економіки : міжнародний науково-практичний форум. - 2012. - Секція № 3 : Інформаційні та високі технології.