Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36657
Title: Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів
Authors: Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Басс, Оксана Олександрівна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Махмудов, Артур Мамедович
Миколів, Іван Михайлович
Keywords: кисломолочний десерт
активність води
активна кислотність
сублімовані фрукти
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2021
Citation: Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, Н. М. Ющенко, А. М. Махмудов, І. М. Миколів // Наукові праці НУХТ. – 2021. – Т. 27, № 5. – С. 81–99.
Abstract: У статті описано процес тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів. Дослідження здійснювали за показником активності води, активної кислотності, ступеня синерезису та зміни напруження зсуву від швидкості деформації згустків.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36657
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
swnuft_27_5.pdf.pdf458.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.