Сільськогосподарська техніка на виставці «АгроВесна 2021» «Зернові технології», «AgroAnimalShow» та «Овочі. Фрукти. Логістика»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведена інформація про сільськогосподарську техніку на виставці «АгроВесна 2021», яка охоплюєтакі виставки: «Зернові технології», «AgroAnimalShow» та «Овочі. Фрукти. Логістика». Виставка тривала з 16 по18 лютого цього року в Міжнародному виставковому центрі в Києві. Організатор виставки – ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Бізнес-програма виставок містила понад 10 бізнес-заходів: конференції,семінари, практикуми. Тематика ділової програми включала насінництво, нішеві сільськогосподарські культури,альтернативну енергетику, біоенергетичну технологію, ІТ рішення для агросектора. Близько 11000 відвідувачів оглянули 282 експозицій з України та інших 11 країн-учасниць.

Опис

Ключові слова

сільськогосподарська техніка, міжнародні виставки, agricultural machinery, international exhibitions

Бібліографічний опис

Сільськогосподарська техніка на виставці «АгроВесна 2021» «Зернові технології», «AgroAnimalShow» та «Овочі. Фрукти. Логістика» / В. Муха., В. Куянов, О. Миропольський, А. Войтенко // Техніка і технології АПК. – № 2 (119). – 2021. – С. 32–35.

Зібрання