DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3675

Название: Спосіб варіння кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристаллізації (Деклараційний патент на винахід № 44469)
Другие названия: The method of cooking the crystallization of sugar massecuite last stage of crystallization (Patent for invention № 44469)
Авторы: Бабко, Євген Миколайович
Литвиновська, Людмила Олександрівна
Литвиновський, Олексій Петрович
Мирончук, Валерій Григорович
Mironchuk, Valeriy
Babko, Eugene
Lytvynovska, Lyudmila
Lytvynovskyi, Alexey
Ключевые слова: схема
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
scheme
кристалізація
вакуум-апарат
кристаллизация
вакуум-аппарат
crystallization
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Патент 44469 A, МПК 6C13F1/00 Спосіб варіння кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристаллізації / Бабко Є. М., Мирончук В. Г., Литвиновська Л. О., Литвиновський О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 2001042255 ; заявл. 05.04.2001 ; опубл. 15.02.2002. Бюл. № 2, 2002 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб варіння і кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристалізації включає уварювання утфелю в вакуум-апараті і кристалізацію його в перемішувачах-кристалізаторах з наступним його центрифугуванням. В кінці уварювання частина цукрового утфелю 10 - 30% з вакуум-апарата направляється на проміжне центрифугування, а решта цукрового утфелю, що залишається в вакуум-апараті продовжує уварюватись в типовому режимі. Отриманий під час проміжного центрифугування відтік направляється на уварювання утфелю останнього ступеня кристалізації в вакуум-апарат, з якого здійснюється часткове вивантаження утфелю для проміжного центрифугування.Предлагаемый способ варки и кристаллизации сахарного утфеля последней степени кристаллизации заключается в уварке утфеля в вакуум-аппарате и кристаллизации его в перемешивателях-кристаллизаторах с последующим центрифугированием. В конце уварки часть сахарного утфеля (10-30 %) поступает из вакуум-аппарата на промежуточное центрифугирование, а остальная часть сахарного утфеля, которая остается в вакуум-аппарате, продолжает увариваться в нормальном режиме. Продукт, полученный после промежуточного центрифугирования, направляется в вакуум-аппарат для уварки утфеля последней степени кристаллизации, из которого часть утфеля поступала на промежуточное центрифугирование.The proposed method for cooking sugar utfel at the final stage of crystallization involves cooking sugar utfel in a vacuum apparatus, and crystallization in mixer-crystallizers with the subsequent centrifugation. After cooking, a 10-30 % part of the sugar utfel is transferred for the intermediate centrifugation, and the remaining part is being cooked in the normal conditions. After the intermediate centrifugation, the produced product flow is transferred into the vacuum-apparatus for cooking sugar utfel of the final crystallization stage, from which the sugar utfel is partially discharged for the intermediate centrifugation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3675
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sposib_varki.pdf147,48 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback