Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано перспективність використання пюре журавлини у виробництві зефіру та досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники. The prospects of using cranberry puree in the production of marshmallows are shown and its organoleptic and physicochemical parameters are studied.

Опис

Ключові слова

пюре, журавлина, яблучне пюре, зефір, рuree, cranberries, apple puree, marshmallows, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Коваленко, О. Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру / О. Коваленко, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 62–63.