Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Показано перспективність використання пюре журавлини у виробництві зефіру та досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники. The prospects of using cranberry puree in the production of marshmallows are shown and its organoleptic and physicochemical parameters are studied.
Опис
Ключові слова
пюре, журавлина, яблучне пюре, зефір, рuree, cranberries, apple puree, marshmallows, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Коваленко, О. Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру / О. Коваленко, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 62–63.