Розроблення кисломолочного напою, збагаченого композицією із рослинної сировини та оцінка його якості та безпечності
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено кисломолочний напій, збагачений композицією із кропиви та меліси та проведена оцінка його якості та безпечності. A sour milk drink enriched with nettle and lemon balm composition has been developed and its quality and safety have been evaluated.
Опис
Ключові слова
кисломолочний напій, кропива, меліса, кваліметрія, комплексна оцінка якості, sour milk drink, nettle, lemon balm, qualimetry, comprehensive quality assessment, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, І. Розроблення кисломолочного напою, збагаченого композицією із рослинної сировини та оцінка його якості та безпечності / І. Гойко, Т. Дмитренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 15–16.