Підвищення якості протруювання насіння сільськогосподарських культур за допомогою комбінованої обробки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень процесу протруювання насіння сільськогосподарських культур з метою виявлення причин недосконалості робочого процесу при використанні рідких препаратів та запропоновано підвищення якості за допомогою комбінованої обробки насіння.

Опис

Ключові слова

протруювач, озон, стимуляція, насіння, ультрафіолет, disinfectant, seeds, ultraviolet, ozone, stimulation

Бібліографічний опис

Вечера, О. М. Підвищення якості протруювання насіння сільськогосподарських культур за допомогою комбінованої обробки / О. М. Вечера, В. В. Куянов // Machinery & Energetics. Journal of Rural Production Research. – 2021. – Vol. 12, № 4. – P. 75–81.

Зібрання