DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3680

Название: Спосіб кристалізації фруктозних розчинів (Патент № 24151)
Другие названия: The crystallization of fructose solutions (Patent number 24151)
Авторы: Бабко, Євген Миколайович
Лементар, Святослав Юрійович
Гулий, Іван Степанович
Мирончук, Валерій Григорович
Babko, Eugene
Lementar, Sviatoslav
Gulyy, Ivan
Mironchuk, Valeriy
Ключевые слова: кристалізація
кристаллизация
crystallization
фруктоза
розчин
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
раствор
fructose
solution
Issue Date: 1998
Библиографическое описание: Патент України № 24151 А МПК: C13F 1/00 Спосіб кристалізації фруктозних розчинів / Мирончук В. Г., Лементар С. Ю., Гулий І. С., Бабко Є. М., Погорілий Т. М. - № 97063349 заявл. 27.06.1997 ; опубл. 07.07.1998.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб кристалізації фруктозних розчинів, який включає згущення і охолодження фруктозного сиропу, кристалізацію і центрифугування утфелю першого продукту, а також згущення суміші першого відтоку першого продукту і другого відтоку другого продукту, охолодження цієї суміші, кристалізацію і центрифугування утфелю другого продукту, який відрізняється тим, що при кристалізації першого продукту в якості затравки використовуються кристали другого продукту в кількості 10 - 12 відсотків до маси утфелю першого продукту.Способ кристаллизации фруктозные растворов, включающий сгущения и охлаждения фруктозного сиропа, кристаллизацию и центрифугирования утфеля первого продукта, а также сгущения смеси первого оттока первого продукта и второго оттока второго продукта, охлаждения этой смеси, кристаллизацию и центрифугирования утфеля второго продукта, который отличается тем, что при кристаллизации первого продукта в качестве затравки используются кристаллы второго продукта в количестве 10 - 12 процентов к массе утфеля первого продукта.Method fructose crystallization solutions, including condensation and cooling fructose syrup, crystallization and centrifugation massecuite first product, as well as thickening of the mixture first flight of the first product and the second outflow second product, cooling the mixture, crystallization and centrifugation massecuite second product, wherein that during crystallization of the first product as seed crystals used second product in quantities of 10 - 12 percent by weight of massecuite first product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3680
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
frukt.pdf156,76 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback