Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто взаємозв’язки між термодинамічними параметрами і їх впливи на терміни зберігання харчових продуктів.
Examinedthe relationshipbetween thermodynamic parametersand theirinfluence onshelf lifeof foods.
Examinedthe relationshipbetween thermodynamic parametersand theirinfluence onshelf lifeof foods.
Опис
Ключові слова
термодинаміка, thermodynamics, мікроорганізми, рівновага, осмотичний тиск, активність, вода, розчин, microorganisms, balance, osmoticpressure, activity, water, solution, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Леус, Р. М. Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів / Р. М. Леус, І. Ф. Максименко, А. І. Соколенко // Харчова промисловість. – 2012. – № 3. - С. 75-77.