Effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The purpose of this publication is to investigate the mechanism of the restructuring of fishery products using calcium chloride and sodium alginate.

Опис

Ключові слова

fish, carp, риба, короп, sodium alginate, fillets, альгінат натрію, філе, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products / R. Nykyforov, Y. Korenets, N. Frolova, O. Kuzmin // Ukrainian Food Journal. – Kyiv : NUFT, 2019. – Vol. 8, Issue 3. – P. 584–596.

Зібрання