Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначено вплив геометричних форм робочих органів на рух маси в робочій камері під час процесу уварювання кондитерської маси в ротаційному теплообміннику.
The effect of the geometrical shape of knives-scrapers for confectionery mass movement in the chamber during the process of boiling in a rotary heat exchanger.
Опис
Ключові слова
кондитерська маса, ротаційний теплообмінник, ніж-скребок, confectionery mass, rotary heat exchanger, knife-scraper, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Вересоцький, Ю. І. Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, О. С. Зуляк // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.- практ. конф., тези доп. - 10-11 квітня 2012 р. – С. 23-24.