Аналіз виробництва та застосування лимонної кислоти
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз властивостей, напрямків застосування та способів виробництва лимонної кислоти. Показано її позитивний вплив на організм людини. Наведено основні показники якості готового продукту.
The analysis of the properties, application areas and methods of production of citric acid. Shown its positive effects on the human body. Are the main indicators of quality of the finished product.
The analysis of the properties, application areas and methods of production of citric acid. Shown its positive effects on the human body. Are the main indicators of quality of the finished product.
Опис
Ключові слова
лимонна кислота, citric acid, властивості, застосування, виробництво, готовий продукт, якість, properties, applications, manufacturing, finished product, quality, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Фалес, В. М. Аналіз виробництва та застосування лимонної кислоти / В. М. Фалес, О. В. Хіврич, А. М. Литвиненко // Харчова промисловість. - 2009. - № 8. - С. 91-94.