Аналіз виробництва та застосування лимонної кислоти

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2009

Автори

Фалес, Василь Михайлович
Хіврич, Олександр Васильович
Литвиненко, Анатолій Михайлович

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено аналіз властивостей, напрямків застосування та способів виробництва лимонної кислоти. Показано її позитивний вплив на організм людини. Наведено основні показники якості готового продукту.
The analysis of the properties, application areas and methods of production of citric acid. Shown its positive effects on the human body. Are the main indicators of quality of the finished product.

Опис

Ключові слова

лимонна кислота, citric acid, властивості, застосування, виробництво, готовий продукт, якість, properties, applications, manufacturing, finished product, quality, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Фалес, В. М. Аналіз виробництва та застосування лимонної кислоти / В. М. Фалес, О. В. Хіврич, А. М. Литвиненко // Харчова промисловість. - 2009. - № 8. - С. 91-94.

Зібрання