Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтована можливість використання пюре гарбуза у рецептурі рибних котлет дитячих з метою підвищення біологічної цінності. Маючи нескладний технологічний процес приготування, котлети рибні «Гарбузові» можуть бути введені до дитячого меню закладів ресторанного господарства.The possibility of using pumpkin puree in the recipe of children's fish cakes in order to increase the biological value is substantiated. Having a simple technological process of cooking, fish cakes "Pumpkin" can be introduced into the children's menu of restaurants.

Опис

Ключові слова

дитяче харчування, котлети рибні, пюре гарбуза, baby food, fish cutlets, pumpkin puree, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дітріх, І. В. Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарства / I. В. Дітріх, Є .В. Штома // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 31