Особливості виготовлення продукції для людей хворих на целіакію при туристичному готелі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано застосування інновації в закладі ресторанного господарства, щодо впровадження цеху виробництва для приготування безглютенових страв.The application of innovation in the restaurant business to the introduction of a production plant for the preparation of gluten-free dishes is substantiated.

Опис

Ключові слова

туристичний готель, глютен, целіакія, безглютенове меню, конкурентоспроможність, інновації, готельне підприємство, готельний бізнес, tourist hotel, gluten, celiac disease, gluten - free menu, competitiveness, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Середа, О. Г. Особливості виготовлення продукції для людей хворих на целіакію при туристичному готелі / О. Г. Середа Т .А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 108