Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виробництво харчових продуктів є конкурентоспроможною галуззю, і виробник завжди прагне знаходити нові інгредієнти для розширення асортиментного ряду та забезпечення потреб споживачів. Крім того, все більший інтерес приділяється «натуральним» і здоровим продуктам з низьким вмістом холестерину, калорій і жирів, але з високим вмістом харчових волокон.

Опис

Ключові слова

β-глюкан, молочні продукти, фізико-хімічні показники, β-glucan, dairy products, physico-chemical parameters, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів / В. Сапіга, А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково- педагогічних працівників, 18 травня 2022 р. – Уман : ВПЦ «Візаві», 2022. – С. 174–175