Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у НУХТ в період карантину із використанням таких он-лайн ресурсів як платформа Moodle та застосунок Zoom.

Опис

Ключові слова

проектування, дистанційне навчання, платформа Moodle, лабораторна робота, designing, distance learning, Moodle platform, laboratory lesson, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Федоренко, Т. І. Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання / Т. І. Федоренко, Н. П. Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 26–28