Дослідження впливу попередньої технологічної обробки овочів у технології паштетів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою наукової роботи було розроблення рецептури паштету в оболонці з використанням пасерованої рослинної сировини: моркви цибулі та м’якоті гарбуза і визначення технологічних властивостей овочевої сировини. The aim of the research was to develop a recipe for pate in the shell using pasteurized vegetable raw materials: onion carrots and pumpkin pulp and to determine the technological properties of vegetable raw materials.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, овочі, бланшування, пасерування, паштети, vegetables, blanching, sautéing, pate

Бібліографічний опис

Дослідження впливу попередньої технологічної обробки овочів у технології паштетів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк. К. А. Ліпінський, Д. Г. Жученко // Eurasian scientific discussions : the 3rd International scientific and practical conference, April 10-12, 2022. – Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain, 2022. – Pp. 71–76