Дослідження впливу попередньої технологічної обробки овочів у технології паштетів
Вантажиться...
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою наукової роботи було розроблення рецептури паштету в оболонці з використанням пасерованої рослинної сировини: моркви цибулі та м’якоті гарбуза і визначення технологічних властивостей овочевої сировини.
The aim of the research was to develop a recipe for pate in the shell using pasteurized vegetable raw materials: onion carrots and pumpkin pulp and to determine the technological properties of vegetable raw materials.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, овочі, бланшування, пасерування, паштети, vegetables, blanching, sautéing, pate
Бібліографічний опис
Дослідження впливу попередньої технологічної обробки овочів у технології паштетів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк. К. А. Ліпінський, Д. Г. Жученко // Eurasian scientific discussions : the 3rd International scientific and practical conference, April 10-12, 2022. – Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain, 2022. – Pp. 71–76