Дослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитолі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто вплив цукрозамінника лактитолу на кінетику та динаміку тепломасообмінних процесів, які відбуваються під час термообробки кексів. Визначено оптимальні параметри ведення технологічного процесу випікання кексів. Досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів кексів на цукрі білому та лактитолі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.

Опис

Ключові слова

цукрозамінник лактитол, сахарозаменитель лактитол, laktitol sweetener, пребіотик, кекс, кінетика та динаміка тепломасообмінних процесів, пребиотик, кинетика и динамика тепломассообменных процессов, prebiotic, cake, kinetics and dynamics heat and mass, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Дослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитолі / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 9 (46). - С. 21-23.

Зібрання