Екологічний менеджмент у готельному господарстві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто переваги впровадження системиекологічного менеджменту у готельному господарстві України. Визначено заходи, необхідні для реалізації основних цілей та завдань екологічного менеджменту, такі, як раціональне споживання електроенергії та води, обмеження використання миючих засобів та перероблення відходів.

Опис

Ключові слова

екологічний менеджмент, екологічний готель, готельне господарство, єкологический менеджмент, экологический отель, гостиничное хозяйство, environmental management, eco-hotel, hotel industry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Екологічний менеджмент у готельному господарстві / О. С. Павлюченко, О. М. Усатюк, Т. П. Швед, Н. В. Чубенок // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 22-25.

Зібрання