Utilization of food waste in European Union

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The development of separate food waste collection and recycling is an integral part of improving natural resource efficiency and the transition to a sustainable economy. Food waste can be used as sources of raw materials and energy. The paper defines the necessity of creating an ecologically safe food waste management system. Розвиток роздільного збору та переробки харчових відходів є невід’ємною частиною підвищення ефективності використання природних ресурсів та переходу до сталої економіки. Харчові відходи можна використовувати як джерело сировини та енергії. У тезах визначено необхідність створення екологічно безпечної системи поводження з харчовими відходами.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, food industry waste, disposal, European Union, відходи харчової промисловості, утилізація, Європейський Союз

Бібліографічний опис

Utilization of food waste in European Union / I. Hulevata, O. Salavor, O. Nychik, N. Bublienko // Scientific progress: innovations, achievements and prospects : 4th International scientific and practical conference, 9 – 11.01.2023. – Munich, Germany : MDPC Publishing. – Pp. 19–22

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced