Нові технології в зберіганні фасованої продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто обладнання для створення асептичної упаковки великої місткості. Використання описаної технології і обладнання дозволяє підприємствам консервної промисловості вирішити проблему з сировиною у міжсезонному періоді.
Considered equipment for making the aseptic soft packing to big capacity. Introduction given technologists and equipment will allow the enterprise a tin to industry to solve a problem with raw material at period between harvest.

Опис

Ключові слова

асептична упаковка, автоматичні лінії фасування, способи збереження продукції, фасувальна головка, система ОНМІСО –Італія, aseptic packing, automatic lines of the packaging, ways of the conservation to product, packaging head, system ONMISO - an Italy, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Пітра, М. М. Нові технології в зберіганні фасованої продукції / М. М. Пітра, О. І. Ковальов, В. П. Куштан // Упаковка. - 2006. - № 2. - С. 30-33.

Зібрання