DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3976

Название: Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування
Другие названия: Getting natural flavors from oil эfyrnoho dill as sostavlyayuschey of functional food and nutrition improvingly
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Кошова, Валентина Миколаївна
Чепель, Наталія Василівна
Усенко, Віталій Олександрович
Frolova, Natalia
Koshova, Valentina
Chepel, Natalia
Usenko, Vitaliy
Ключевые слова: кріп
укроп
dil
ефірні олії
натуральні ароматизатори
фракціонування
фракції
рецептура ароматизатору
эфирные масла
натуральные ароматизаторы
фракционирования
фракции
рецептура ароматизатора
essential oil
natural flavours
fractionating
fractions
compounding to flavour
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування / Н. Е. Фролова, В. М. Кошова, Н. В. Чепель, В. О. Усенко // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 18.
Краткий осмотр (реферат): Ефірну олію кропу досліджено на якісний та кількісний покомпонентний склад. Проведено її фракціонування, у результаті чого отримано чотири фракції, які відрізнялись за складом ароматичних речовин. На основі змішування цих фракцій у певних співвідношеннях розроблено рецептуру ароматизатора “Кріп — елітаромат”.
Эфирное масло укропа исследовано на качественный и количественный покомпонентный состав. Проведено её фракционирование, в результате чего получено четыре фракции, которые отличались по составу ароматических веществ. На основе смешения этих фракций в определенных соотношениях разработана рецептура ароматизатора "Укроп - елитаромат".
The essential oil of dill was explored on high- quality and quantitative composition. Fractionating conducted, as a result got four factions which differed after composition of aromatizers. On the basis of mixing of these factions in certain correlations developed compounding of flavour “Dill — elitaromat”.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3976
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5.pdf588,3 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback