Дослідження процесу очищення жировмісних стічних вод при різни температурних режимах метанового бродіння

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для анаеробного очищення стічних вод застосовують різні температурні режими – від 20 до 60 °С. термофільний режим має такі переваги, як більші швидкість та ступінь деструкції органічного матеріалу, краща характеристика очищеної води, знезараження патогенних бактерій. Після анаеробної обробки заброджені стоки направляються на анаеробне доочищення н біохімічні станції «Симбіотенк», після якого ступінь біологічного очищення стоку масло-жирового комбінату становить 97% , основні показники якості обробленої води відповідають нормам ПДК перед скиданням води у міську сплавну каналізацію. For normal body Purified water stіchnih zastosovuyut rіznі temperaturnі rehearse - Vid 20 to 60 ° C. termofіlny mode Got takі perevagi yak bіlshі shvidkіst that stupіn destruktsії organіchnogo materіalu, krascha characteristic ochischenoї Vod, znezarazhennya bakterіy pathogenicity. Pіslya anaerobnoї obrobki zabrodzhenі napravlyayutsya effluents in normal body doochischennya Mr. bіohіmіchnі stantsії "Simbіotenk" pіslya yakogo stupіn bіologіchnogo effluent oil and fat kombіnatu becoming 97%, osnovnі pokazniki yakostі obroblenoї Vod vіdpovіdayut standards MPC before Skidanov Vod in mіsku kanalіzatsіyu alloy.

Опис

Ключові слова

процес очищення, cleaning process, жировмісні стічні води, температурні режими метанового бродіння, анаеробне очищення, мезофільний та термофільний режими, олієжировий комбінат, fatcontaining waste water temperature regimes of methane fermentation, anaerobic, mesophilic and thermophilic regimes kombinat fat, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Рибак, О. М. Дослідження процесу очищення жировмісних стічних вод при різни температурних режимах метанового бродіння / О. М. Рибак, А. І. Салюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : 6-а міжнар. наук.-техн. конф. : матер. конф. - 2000. - Ч. 1. - С. 92-93.