Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
Description
Citation
Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч.1. – С. 72-74.