Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/403
Title: Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Authors: Тесля, Ольга Дмитрівна
Дробот, Віра Іванівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Грегірчак, Наталія Миколаївна
Keywords: дріжджі
ферментативна активність
біотехнологічні властивості
бродіння
хліб
yeast
fermentative activity
biotechnological properties
fermentation
bread
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Citation: Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч.1. – С. 72-74.
Abstract: Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/403
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fnophpdrtm.pdf258.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.