Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.

Description

Citation

Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч.1. – С. 72-74.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By