Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Title: Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях
Other Titles: Particularities to transformations material and energiticheskih flow in brodilinyh technology
Authors: Миколів, Іван Михайлович
Шевченко, Олександр Юхимович
Піддубний, Володимир Антонович
Білик, Олена Анатоліївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Mykoliv, Ivan
Shevchenko, Oleksandr
Piddubny, Vladimir
Bilyk, Olena
Kovbasa, Vladimir
Keywords: трансформація
трансформация
transformation
потік
технологія
бродіння
накопичення
процес
поток
технология
брожение
накопление
процесс
flows
technology
fermentation
accumulation
process
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2010
Citation: Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, В. М. Ковбаса, О. А. Білик. // Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - № 2. - С. 27-28.
Abstract: Викладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. Дан анализ особенностей трансформаций материальных и энергетических потоков в условиях анаэробных процессов сбраживания сахаросодержащих сред, показана целесообразность использования энергетических потенциалов образующегося СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mik.pdf103.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.