Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Название: Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях
Другие названия: Particularities to transformations material and energiticheskih flow in brodilinyh technology
Авторы: Миколів, Іван Михайлович
Шевченко, Олександр Юхимович
Піддубний, Володимир Антонович
Білик, Олена Анатоліївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Mykoliv, Ivan
Shevchenko, Oleksandr
Piddubny, Vladimir
Bilyk, Olena
Kovbasa, Vladimir
Ключевые слова: трансформація
трансформация
transformation
потік
технологія
бродіння
накопичення
процес
поток
технология
брожение
накопление
процесс
flows
technology
fermentation
accumulation
process
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, В. М. Ковбаса, О. А. Білик. // Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - № 2. - С. 27-28.
Краткий осмотр (реферат): Викладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. Дан анализ особенностей трансформаций материальных и энергетических потоков в условиях анаэробных процессов сбраживания сахаросодержащих сред, показана целесообразность использования энергетических потенциалов образующегося СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mik.pdf103.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.