Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.

Опис

Ключові слова

трансформація, transformation, потік, технологія, бродіння, накопичення, процес, поток, flows, technology, fermentation, accumulation, process, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎

Бібліографічний опис

Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, О. А. Білик. // Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - № 2. - С. 27-28.

Зібрання