Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМиколів, Іван Михайлович-
dc.contributor.authorШевченко, Олександр Юхимович-
dc.contributor.authorПіддубний, Володимир Антонович-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorMykoliv, Ivan-
dc.contributor.authorShevchenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorPiddubny, Vladimir-
dc.contributor.authorBilyk, Olena-
dc.contributor.authorKovbasa, Vladimir-
dc.date.accessioned2012-12-04T15:22:46Z-
dc.date.available2012-12-04T15:22:46Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationОсобливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, В. М. Ковбаса, О. А. Білик. // Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - № 2. - С. 27-28.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076-
dc.description.abstractВикладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. Дан анализ особенностей трансформаций материальных и энергетических потоков в условиях анаэробных процессов сбраживания сахаросодержащих сред, показана целесообразность использования энергетических потенциалов образующегося СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтрансформаціяuk_UK
dc.subjectтрансформацияuk_UK
dc.subjecttransformationuk_UK
dc.subjectпотікuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectбродінняuk_UK
dc.subjectнакопиченняuk_UK
dc.subjectпроцесuk_UK
dc.subjectпотокru_RU
dc.subjectтехнологияru_RU
dc.subjectброжениеru_RU
dc.subjectнакоплениеru_RU
dc.subjectпроцессru_RU
dc.subjectflowsen_EN
dc.subjecttechnologyen_EN
dc.subjectfermentationen_EN
dc.subjectaccumulationen_EN
dc.subjectprocessen_EN
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.subjectкафедра мехатроніки та пакувальної техніки-
dc.titleОсобливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіяхuk_UK
dc.title.alternativeParticularities to transformations material and energiticheskih flow in brodilinyh technologyuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mik.pdf103.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.