Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджували вплив житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті, які характеризували балансом зміни цукрів під час тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста при бродінні.
Examined influences rye-malt extract on biochemical processes in the paste, which characterized by a balance of a modification of Saccharums during cooking the paste and gas-making capacity of the paste at fermentation.

Опис

Ключові слова

хліб, bread, солодовий екстракт, процес бродіння, цукри, malt extract, biochemical processes in the paste, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наукові праці НУХТ. - 2002. - № 11. - С. 50-51.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced