DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/411

Название: Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
Другие названия: The prolonged storage time of rye-wheaten bread
Авторы: Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Silchuk, Tatiana
Drobot, Vera
Ключевые слова: хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрини
хлеб
солодовый экстракт
ферментные препараты
процесс черствения
декстрины
bread
malt extract
enzymes
stylling process
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2001
Библиографическое описание: Сильчук, Т. А. Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 104-105.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок способствует увеличению массовой доли декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий.
The influence of rye-malt extract and enzyme on stylling process. The usage in bough rye-malt extract and enzyme to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
staptzjph.pdf51,7 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback