Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Title: Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Keywords: хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрини
bread
malt extract
enzymes
stylling process
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2001
Citation: Дробот, В. І. Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 104-105.
Abstract: Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
The influence of rye-malt extract and enzyme on stylling process. The usage in bough rye-malt extract and enzyme to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
staptzjph.pdf51.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.