Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Title: Ефективність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів
Authors: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Білик, Олена Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Keywords: мальтозна патока
maltose treacle
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Citation: Бондаренко, Ю. В. Ефективність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів / Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, В. І. Дробот // Харчова наука і технологія. - 2009. - № 1. - С. 51-54.
Abstract: В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bjvevmpuvbv.pdf281.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.