Гідратація цукрози в присутності дипептидів

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

Досліджено вплив олігопептидів на процес гідратації цукрози в її розчинах з масовою часткою пептидів 10-12%. Концентрація розчину цукрози змінювалась в межах 40-64%. На підстава аналізу спектру комбінативного розсіювання запропонований механізм вплив дипептидів на гідратацію водних цукрових розчинів за рахунок ефекту «дальньої гідратації» у разі більшого гідрофобного залишку. The effect of oligopeptides on the process of hydration of sucrose in its solutions by weight peptides 10-12%. The concentration of sucrose varied within 40-64%. Based on the analysis of the spectrum kombinatyvnoho scattering mechanism proposed dipeptides effect on hydration water sugar solution by the effect of "long-range hydration" in the case of larger hydrophobic residue.

Опис

Ключові слова

гідратація цукрози, hydration sucrose, дипептиди, dipeptides, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Подобій, О. В. Гідратація цукрози в присутності дипептидів / О. В. Подобій, О. М. Мірошников //матеріали IV Міжнар.наук.-практ. конф. – 2008. – С. 83-86.