Действие неэлектролита на структуру воды в сахарном растворе

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Установлено, что небольшие добавки спирта разрушают структуру воды, а увеличение концентрации спирта приводит к стабилизации её структуры. Обсуждён механизм действий спирта на изменение структуры воды.The effect of t-butanol on the structure of the sugar solution. Found that small additions of alcohol destroy the structure of water, and increasing the concentration of alcohol leads to stabilization of the structure. The mechanism of action of alcohol on the structure of water.

Опис

Ключові слова

сахароза, sucrose, структура, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, неэлектролиты, structure, nonelectrolytes

Бібліографічний опис

Подобий, Е. В. Действие неэлектролита на структуру воды в сахарном растворе / Е. В. Подобий, О. Н. Мирошников, Л. Д. Бобровник, В. А. Михайлик // Сахар. - 2000. - № 4. - С. 22-24.

Зібрання