Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.
In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality.
In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality.
Опис
Ключові слова
цукор, глюкозно-фруктозний сироп, мальтозна патока, бродіння, тісто, об’єм хліба, sugar, glucose-fructose syrup, maltose treacle, fermentation, dough, bread volume, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2008. - № 2. - С. 24-27.