DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/418

Название: Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
Другие названия: The influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle on yeast microflora of dough
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: цукор
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
бродіння
тісто
об’єм хліба
сахар
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
брожение
тесто
объем хлеба
sugar
glucose-fructose syrup
maltose treacle
fermentation
dough
bread volume
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2008. - № 2. - С. 24-27.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на жизнедеятельностьдрожжевой микрофлоры теста и качество хлеба.
In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/418
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bjvvgfsimpndmt.pdf371,8 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback