Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4182
Title: Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторов
Authors: Тищенко (Усатюк), Елена Михайловна
Чепель, Наталья Васильевна
Фролова, Наталья Эпинетовна
Keywords: ароматическое вещество
эфирное масло
тминное эфирное масло
пищевой ароматизатор
flavouring substance
essential oil
caraway essential oil
food flavouring
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Усатюк, Е. М. Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторов / Е. М. Усатюк, Н. В. Чепель, Н. В. Фролова // Наука. Теорія і практика. Nauki. Teoria i praktyka : материалы електронной конференции. – Познань, 2012. – С. 27–29.
Abstract: Представлены результаты экспериментальных исследований разделение эфирного масла тмина на фракции и ароматические вещества, которые предлагаются для использования в технологии пищевых ароматизаторов. The results of experimental investigations concerning fractionation of caraway essential oil into fractions and flavouring substances that proposed for use in the technology of food flavorings are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4182
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dill_essential_oils_flavourings.pdf154.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.