DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4182

Название: Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторов
Другие названия: Using of caraway essential oil in technology of food flavourings
Авторы: Фролова, Наталья Эпинетовна
Тищенко (Усатюк), Елена Михайловна
Чепель, Наталья Васильевна
Frolova, Natalia
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Chepel, Natalia
Ключевые слова: ароматична речовина
ефірна олія
ефірна олія кмину
харчовий ароматизатор
ароматическое вещество
эфирное масло
тминное эфирное масло
пищевой ароматизатор
flavouring substance
essential oil
caraway essential oil
food flavouring
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторов / Н. В. Фролова, Н. В. Чепель, Е. М. Усатюк // Наука. Теорія і практика. Nauki. Teoria i praktyka : материалы електр. конф. - Познань, 2012. – С. 27-29.
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати експериментальних досліджень розділення ефірної олії кмину на фракції та ароматичні речовини, які пропонуються для використання у технології харчових ароматизаторів. Представлены результаты экспериментальных исследований разделение эфирного масла тмина на фракции и ароматические вещества, которые предлагаются для использования в технологии пищевых ароматизаторов. The results of experimental investigations concerning fractionation of caraway essential oil into fractions and flavouring substances that proposed for use in the technology of food flavorings are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4182
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dill_essential_oils_flavourings.pdf154,25 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback