DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4183

Название: Использование семян льна в технологии соусов
Другие названия: Using flax seeds in technology of sauces
Авторы: Павлюченко, Олена Станіславівна
Усатюк, Олена Михайлівна
Бондар, Наталія Петрівна
Pavliuchenko, Elena
Usatiuk, Olena
Bondar, Natalia
Ключевые слова: насіння льону
борошно з насіння льону
загущувач
соус
семена льна
мука из семян льна
загуститель
соус
flax seeds
flax seed flour
thickener
sauce
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Павлюченко, Е. С. Использование семян льна в технологии соусов / Е. С. Павлюченко, Н. П. Бондар, Е. М. Усатюк // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Сб. Юбилейной Х науч.-практ. конф. с междунар. участием. - 2012. - С. 210-212.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлено результати дослідження використання борошна з насіння льону в якості загущувача та структуроутворювача замість пшеничного борошна у технологіях соусів для закладів ресторанного господарства. В статье представлены результаты исследования использования муки из семян льна в качестве загустителя и структурообразователя вместо пшеничной муки в технологиях соусов для заведений ресторанного хозяйства. The paper presents the investigation results of using flax seed flour as a thickener and structure agent instead of wheat flour in sauce technologies for restaurants.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4183
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
flax_seeds_sauces.pdf2,7 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback