DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/419

Название: Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів
Другие названия: Влияние глюкозно-фруктозного сиропа на потребительские свойства изделий
The influence of glucose-fructose syrup consumer properties of products
Авторы: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: глюкозно-фруктозний сироп
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
глюкозно-фруктозный сироп
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
glucose-fructose syrup
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості цу­кристих виробів / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Хлібопек. і кондит. пром-сть України. — 2009. — № 6. — С. 8—10.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті наведено дослідження, результати яких свідчать, що глюкозно-фруктозний сироп позитивно впливає на формування споживчих властивостей булочних виробів, зокрема зовнішнього вигляду, смаку і аромату; забезпечує більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння виробів.
В материалах статьи приведены исследования, результаты которых свидетельствуют, что глюкозно-фруктозный сироп положительно влияет на формирование потребительских свойств булочных изделий, в том числе внешнего вида, вкуса и аромата, обеспечивает более выраженное по сравнению с сахаром, влияние на процессы замедления черствения изделий.
In this article the materials research results which show that the glucose-fructose syrup positively еffects the consumer properties of bakery products, including appearance, taste and aroma, provides more pronounced than with sugar, the impact on the processes of slow cherstvinnya products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/419
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bjvvgfsnsvv.pdf298,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback