Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено параметр нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста. Досліджено зміну в’язкості в процесі замісу. Certainly parameter of non-linearity of geological equalizations at description of process of interfusion of panary dough. Investigational change of viscidity in the process of premix.

Опис

Ключові слова

хлібопекарське виробництво, в’язкість, швидкість зсуву, bread production, viscidity, speed of change, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Шпак, М. С. Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // НУХТ. – 2010. - С. 85-87.

Зібрання