Вплив електромембранної активації водних розчинів на фізико-хімічні властивості екстрагенту для вилучення цукрози

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглядається спосіб підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва шляхом інтенсифікації процесу екстрагування сахарози із застосуванням електромембранної підготовки реагента – електроактивованого водного розчину (ЕАВР). Встановлено ефективність застосування ЕАВР, та визначено, що добавка в екстрагент збільшує чистоту дифузійного соку. Визначено ефективність бактерицидної дії ЕАВР відносно мікрофлори живильної води та дифузійного соку.
In the article the way to increase the sugar-beet production process intensification by extraction of sucrose using elektromembranne reagent preparation – elektroactivity water solution (EAWS). Established the efficiency of EAWS, and determined thet the addition of extractant increases the purity of diffusion juise. Determined the efficiency of bactericidal activity EAWS on the microorganisms of nourishing water and diffusive juice.

Опис

Ключові слова

бурякова стружка, вилучення сахарози, дифузійний сік, живильна вода, електромембранна обробка, beet cossettes, extracting sacharose, diffusion juice, electromembrane treatment, nourishing water, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Сидорченко, О. І. Вплив електромембранної активації водних розчинів на фізико-хімічні властивості екстрагенту для вилучення цукрози / О. І. Сидорченко, Т. М. Захарченко // Цукор України. - 2012. - № 1 (73). – С. 31-34.

Зібрання