Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 73940)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності містить рафіновану соняшникову олію, цукор, какао, подрібнені ядра волоського горіха, насіння льону, переетерифікований жир, молоко коров’яче пряжене, сіль та ванільний цукор. Технічний результат полягає у тому, що створений продукт має високу біологічну цінність, володіє функціональними властивостями та, у порівнянні з прототипом, має значно більший термін придатності.

Опис

Ключові слова

десерт, dessert, крем, насіння льону, біологічна цінність, семена льна, биологическая ценность, spread, flax seed, biological value, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 73940 Україна, МПК А23D7/00 Шоколадно-горіховий крем підвищеної біологічної цінності / Носенко Т. Т., Солдатенкова А. О., Михальчук Д. М. ; власник НУХТ. – № 19/201.

Зібрання