DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/423

Название: Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
Другие названия: A study of possibility of the use of pektinsoderzhaschikh puree is in technologies of pastry finishings ready-to-cook foods
Авторы: Камбулова, Юлія Вікторівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Осипенко, Уляна Сергіївна
Kambulova, Julya
Krapivnitska, Iryna
Obolkina, Vera
Osipenko, Ulyana
Ключевые слова: білкові і вершкові креми
морквяне і гарбузове пюре
пектин
белковые и сливочные кремы
морковное и тыквенное пюре
кафедра технології цукру і підготовки води
albuminous and creamy creams
carrot and pumpkin puree
pectin
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Камбулова(Чудік), Ю. В. Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна, У. С. Осипенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 12. - С. 14-18.
Краткий осмотр (реферат): Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і пектину.
Проведен комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного пюре и пектина.
The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree and pectin.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/jspui/handle/123456789/423
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
kjvvmvppvtkon.pdf413,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback