Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотою.
The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree with the use of the corn modified starch.

Опис

Ключові слова

напівфабрикати, морквяне і гарбузове пюре, модифікований крохмаль, semi-finished goods, carrot and pumpkin puree, modified starch, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Камбулова (Чудік), Ю. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова (Чудік), Т. А. Сильчук, О. В. Свідерко // 2011.

Зібрання