DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/424

Название: Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
Другие названия: Use of vegetable purees for creation of pastry gel finishings ready-to-cook foods
Авторы: Камбулова, Юлія Вікторівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Kambulova, Julya
Silchuk, Tatiana
Ключевые слова: напівфабрикати
морквяне і гарбузове пюре
модифікований крохмаль
полуфабрикаты
морковное и тыквенное пюре
модифицированный крахмал
semi-finished goods
carrot and pumpkin puree
modified starch
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Камбулова (Чудік), Ю. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів / Ю. В. Камбулова (Чудік), Т. А. Сильчук, О. В. Свідерко // 2011.
Краткий осмотр (реферат): Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотою.
Проведен комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного пюре с использованием кукурузного модифицированного крахмала.
The complex of researches is conducted on the improvement of technologies of pastry finishings ready-to-cook foods on the basis of the hydrolyzed vegetable puree with the use of the corn modified starch.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/424
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
kjvvopdrkon.pdf479,22 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback