DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242

Название: Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу
Другие названия: Analysis of recycling last product melting to work three crystallization scheme sugar factory
Авторы: Мирончук, Валерій Григорович
Єщенко, Оксана Анатоліївна
Yeshchenko, Oksana
Mironchuk, Valeriy
Ключевые слова: клеровка
проміжний продукт
афінаційний утфель
роздільне клерування цукрів
рециркуляція
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
промежуточный продукт
афинационный утфель
раздельное клерование сахаров
рециркуляция
melting
intermediate product
afinatsionny massecuite
separate melting sugars
recirculation
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Мирончук, В. Г. Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К: НУХТ, 2012. — С. 78–79.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано роздільне клерування цукрів проміжної та останньої кристалізацій в трипродуктовій схемі з використанням клеровки цукру останнього продукту та використання афінаційного утфелю як кристалічної основи для уварювання проміжного продукту. Доведено доцільність роботи продуктового відділення за такими схемами за низької чистоти стандартного сиропу. Проанализированы раздельное клерование сахаров промежуточной и последней кристаллизаций в трехпродуктовой схеме с использованием клеровки сахара последнего продукта и использование аффинационного утфеля как кристаллической основы для уваривания промежуточного продукта. Доказана целесообразность работы продуктового отделения по таким схемам при низкой чистоте стандартного сиропа. Analyzed separate melting sugar intermediate and final crystallization of three product scheme using last product sugar melting and use of affination massecuite as crystalline source to boiling intermediate product. Proved the feasibility of the grocery department under such schemes for low-purity standard syrup.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
015.pdf77,91 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback