Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4329
Title: Мала кількість клейковини – не проблема
Other Titles: A small amount of gluten - no problem
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Білик, Олена Анатоліївна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Drobot, Vera
Bilyk, Olena
Silchuk, Tatiana
Keywords: якість клейковини
качество клейковины
gluten quality
суха пшенична клейковина
кількість клейковини
сухая пшеничная клейковина
количество клейковины
dry wheat gluten
amount of gluten
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Citation: Дробот, В. І. Мала кількість клейковини не проблема / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 5 (71). - С. 69-70.
Abstract: Показано дослідження, що стосуються збільшення якості та кількості клейковини в пшеничному борошні. Встановлено, що додання 1 % сухої пшеничної клейковини, незалежно від сорту борошна, кількість сирої клейковини збільшується в середньому на 1,8%. Показано исследования, касающиеся увеличения качества и количества клейковины в пшеничной муке. Установлено, что добавление 1 % сухой пшеничной клейковины, независимо от сорта муки, количество сырой клейковины увеличивается в среднем на 1,8 %. Displaying research related to increasing the quality and quantity of gluten in wheat flour. Found that addition of 1 % of dry wheat gluten, regardless of grade flour, the amount of wet gluten increased on average by 1,8 %.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4329
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gluten.pdf357.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.