Мала кількість клейковини – не проблема

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано дослідження, що стосуються збільшення якості та кількості клейковини в пшеничному борошні. Встановлено, що додання 1 % сухої пшеничної клейковини, незалежно від сорту борошна, кількість сирої клейковини збільшується в середньому на 1,8%. Displaying research related to increasing the quality and quantity of gluten in wheat flour. Found that addition of 1 % of dry wheat gluten, regardless of grade flour, the amount of wet gluten increased on average by 1,8 %.

Опис

Ключові слова

якість клейковини, gluten quality, суха пшенична клейковина, кількість клейковини, dry wheat gluten, amount of gluten, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Мала кількість клейковини не проблема / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 5 (71). - С. 69-70.

Зібрання