DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332

Название: Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру
Другие названия: Glucose-fructose syrup - a promising natural sweetener
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Удворгелі, Лариса Іванівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Таланов, О. Б.
Drobot, Vera
Udvorgeli, Larisa
Silchuk, Tatiana
Bondarenko, Julia V.
Talanov, O.
Ключевые слова: глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукру / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко, О. Б. Таланов // Хранение и переработка зерна. - 2006. - № 9. - С. 38-39.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті розглянуто можливість використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень дозволили встановити доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів замість цукру. В материалах статье рассматривается возможность использованияглюкозно-фруктозного сиропа в производстве булочных изделий для замены сахара. Положительные результаты исследований позволили установить целесообразность использования глюкозно-фруктозного сиропа в производстве булочных изделий вместо сахара. In the article the materials the use of glucose-fructose syrup in the production ofbakery products to replace sugar. Positive results of the research allowed to determine the feasibility of using glucose-fructose syrup in the production of bakeryproducts instead of sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
glucose_fructose_syrop.pdf2,61 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback