Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Створено математичну модель для визначення оптимальної кількості введеної ззовні водяної пари для інтенсифікації процесу уварювання в утфельних вакуум-апаратах. A mathematical model to determine the optimal amount of steam injected from the outside to intensify the process of boiling in utfelnih vacuum apparatus.

Опис

Ключові слова

утфель, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, massecuite, пара, дослідження, пар, steam, study

Бібліографічний опис

Бабко, Є. М. Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів / Є. М. Бабко, В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар // Наукові праці НУХТ. - 2003. - № 14. - С. 35-37.

Зібрання