Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4394
Title: Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибах
Other Titles: Influence of drying on the changing moisture forms in mushrooms
Authors: Зінченко, Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Zinchenko, Inna
Terletska, Vita
Falendysh, Natalia
Keywords: гриби
диференціальний термографічний аналіз
форми зв’язку вологи
грибы
дифференциальный термографический анализ
формы связи влаги
mushrooms
differential thermographic analysis
moisture forms
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Зінченко, І. М. Вивчення впливу сушіння на зміну форм зв’язку вологи в грибах / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Н. О. Фалендиш // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : Міжнар. наук.-практ. конф. – 2010. - Ч. 1. - С. 20.
Abstract: За допомогою диференціального термографічного аналізу визначено форми зв’язку вологи та їх співвідношення в свіжих та сушених грибах. Отримані результати дозволяють керувати технологічним процесом переробки грибів, запобігаючи їх термічній деструкції. С помощью дифференциального термографического анализа определены формы связи влаги и их соотношение в свежих и сушеных грибах. Полученные результаты позволяют управлять технологическим процессом переработки грибов, предотвращая их термическую деструкцию. The moisture forms and their correlation in the fresh and dried mushrooms have been determined by using differential thermographic analysis. The results allow to control the technological processing of mushrooms, preventing thermal degradation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4394
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zimvvsnzfzvvg.pdf162.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.