DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Монографії, підручники, навчальні посібники >
Навчальні посібники >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4409

Название: Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
Другие названия: Technological calculations in bakery production (problems)
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Махинько, Валерій Миколайович
Білик, Олена Анатоліївна
Степаненко, Тетяна Олександрівна
Удворгелі, Лариса Іванівна
Петришин, Наталія Зеновіївна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Михонік, Лариса Анатоліївна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Drobot, Vera
Yurchak, Vera
Arsenieva, Larisa
Makhynko, Valeriy
Bilyk, Olena
Stepanenko, Tatiana
Udvorgeli, Larisa
Petryshyn, Natalia
Falendysh, Natalia
Mykhonik, Larisa
Bondarenko, Julia V.
Silchuk, Tatiana
Ключевые слова: розрахунки
расчеты
calculations
рецептура
витрати сировини
обладнання
вихід виробів
облік
технохімконтроль
расход сырья
оборудование
выход изделий
учет
технохимконтроль
formulation
consumption of raw materials
equipment
output of products
accounting
techno-chemical control
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, Л. Ю. Арсеньева та ін.; За ред. В. І. Дробот. — К.: Кондор, 2010. — 440 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. В учебно-методическом пособии приведены краткие теоретические сведения и примеры расчетов, распространенных в хлебопекарном производстве. Предложены конкретные задачи по расчету стадий технологического процесса: во время подготовки сырья к производству; расчета рецептур для разных способов приготовления теста; технологического оборудования; первичного учета производства; в технохимконтроле отрасли. In the educational-methodical manual provides a brief theoretical information and examples of commonly used in baking production. Proposed concrete tasks on the calculation of the stages of technological process: during the preparation of raw materials to production; calculation of formulations for different ways of cooking test; technological equipment; primary accounting of production; in the techno-chemical control of industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4409
ISBN: 978-966-351-319-5
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:

File Description SizeFormat
15-05-6.pdf7,36 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback