|
eNUFTIR >
Монографії, підручники, навчальні посібники >
Навчальні посібники >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4409
|
Название: | Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) |
Другие названия: | Technological calculations in bakery production (problems) |
Авторы: | Дробот, Віра Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна Арсеньєва, Лариса Юріївна Махинько, Валерій Миколайович Білик, Олена Анатоліївна Степаненко, Тетяна Олександрівна Удворгелі, Лариса Іванівна Петришин, Наталія Зеновіївна Фалендиш, Наталія Олексіївна Михонік, Лариса Анатоліївна Бондаренко, Юлія Вікторівна Сильчук, Тетяна Анатоліївна Drobot, Vera Yurchak, Vera Arsenieva, Larisa Makhynko, Valeriy Bilyk, Olena Stepanenko, Tatiana Udvorgeli, Larisa Petryshyn, Natalia Falendysh, Natalia Mykhonik, Larisa Bondarenko, Julia V. Silchuk, Tatiana |
Ключевые слова: | розрахунки расчеты calculations рецептура витрати сировини обладнання вихід виробів облік технохімконтроль расход сырья оборудование выход изделий учет технохимконтроль formulation consumption of raw materials equipment output of products accounting techno-chemical control кафедра експертизи харчових продуктів кафедра готельно-ресторанної справи кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2010 |
Библиографическое описание: | Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : Навчально-методичний посібник / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, Л. Ю. Арсеньева та ін.; За ред. В. І. Дробот. — К.: Кондор, 2010. — 440 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. В учебно-методическом пособии приведены краткие теоретические сведения и примеры расчетов, распространенных в хлебопекарном производстве. Предложены конкретные задачи по расчету стадий технологического процесса: во время подготовки сырья к производству; расчета рецептур для разных способов приготовления теста; технологического оборудования; первичного учета производства; в технохимконтроле отрасли. In the educational-methodical manual provides a brief theoretical information and examples of commonly used in baking production. Proposed concrete tasks on the calculation of the stages of technological process: during the preparation of raw materials to production; calculation of formulations for different ways of cooking test; technological equipment; primary accounting of production; in the techno-chemical control of industry. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4409 |
ISBN: | 978-966-351-319-5 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|