Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4422
Title: Protein Supplements Based on Soy, Flax Seeds and Dry Milk Serum
Authors: Shapovalenko, Oleg
Yanyuk, Tatiana
Ganzenko, Valentina
Nozdrukhina (Kozulya), Inna
Keywords: білкові добавки
protein supplement
насіння льону
суха молочна сировотка
flax seeds
dry milk serum
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2012
Citation: Protein Supplements Based on Soy, Flax Seeds and Dry Milk Serum / O. Shapovalenko, T. Yanyuk, V. Ganzenko, I. Kosulya // Proceedings of international conference, modern technology in the food industry - 2012, 1-3 november, 2012, Chisinau. - volume II. - Technical University of Moldova. - P. 121-124.
Abstract: The shortage of digestive protein – is an urgent problem not only in animal agriculture, but also in formula feed and grain-processing industry, which due to the protein shortage can’t produce feeding-stuff that is well-balanced by the amino acid content. In the article an actuality of flax seeds, soy and milk serum usage by the production of the protein supplement for different age groups of animals is observed. The technological scheme of protein supplement production is given. Нестача перетравлюваного протеїну − актуальна проблема не тільки тваринництва, але й комбікормової промисловості, яка із-за дефіциту білку не може виробляти корма, що збалансовані за амінокислотним складом. В статті розглянута актуальність використання насіння льону, сої та молочної сироватки при виготовленні білкової добавки для різних вікових груп тварин. Наведена технологічна схема виробництва білкової добавки. Недостаток перевариваемого протеина - актуальная проблема не только животноводства, но и комбикормовой промышленности, из-за дефицита белка невозможно производить корма, сбалансированные по аминокислотному составу.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4422
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
flax.pdf3.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.