Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 75311)
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель.
Description to useful model patent.
Опис
Ключові слова
борошняні кулінарні вироби, flour culinary products, швидкозаморожені напівфабрикати, соняшниковий лецитин, quick-frozen convenience foods, sunflower lecithin, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент № 75311 МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/08 (2006.01) Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів / Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. - № u 2012 06208, заявл. 23.05.2012 ; опубл. 26.11.2012, Бюл.№ 22.