Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4432
Title: Використання нетрадиційної сировини в складі кормосуміші
Other Titles: The non-traditional raw materials using at composition of fodder mixture
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Євтушенко, Олег Олександрович
Почеп, Володимир Анатолійович
Бондар, А. О.
Улянич, Іван Федорович
Shapovalenko, Oleg
Yevtushenko, Oleg
Pochep, Vladimir
Bondar, A.
Ulyanych, Ivan
Keywords: картопля
буряковий жом
виноградні вичавки
фізико-хімічні властивості
технологічна схема
гранулювання
мікроогранізми
рецепт
картофель
свекольный жом
виноградные выжимки
физико-химические свойства
технологическая схема
гранулирование
микроорганизмы
рецепт
potatoes
beet pulp
residue
physical and chemical characteristics
technological scheme
granulate
microorganisms
recipe
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2012
Citation: Шаповаленко, О. І. Використання нетрадиційної сировини в складі кормосуміші / О. І. Шаповаленко, В. А. Почеп, О. О. Євтушенко, А. О. Бондар, І. Ф. Улянич // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 6. – С. 40-42.
Abstract: В статті наведено інформацію про картоплю, буряковий жом та виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання зерна пшениці. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення компонентів – 1,0…4,5 %. Також було досліджено вплив добавок на процес зберігання гранул та ріст мікроорганізмів. В статті є результати по гранулюванню сумішей та їх аналіз. Математична модель крихкості гранул: Був розрахований рецепт кормової суміші. В статье наведена информация о картофеле, свекольном жоме и виноградных выжимках. Исследовано влияние нетрадиционного сырья на гранулирование зерна пшеницы. Рекомендуемая влажность смеси – 16,0…18,0 %. Количество введения компонентов – 1,0…4,5 %. Также было исследовано влияние добавок на процесс сохранения гранул и рост микроорганизмов. В статье есть результаты по гранулированию смесей и их анализ. Математическая модель крошимости гранул: Был рассчитан рецепт кормовой смеси. In the article was produced information about potatoes, beet pulp and residue. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. The quantity introduction of components – 1,0…4,5 %. Also it was researched influence of additives in process of preservation granules and microorganisms growth. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis. Mathematical model of grain brittleness: It was calculated the recipe of fodder mixture.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4432
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf2.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.